Spil og leg
Opgave
Lærervejledning

18-12-2017

Glædelig jul på den nye platform!

Tak for et fint og lærerigt år på Norden i Skolen. Vi går 2018 i møde med en ny og optimeret undervisningsplatform til glæde for dig og platformens over 10.000 lærere.

Den nye side gør det lettere at finde rundt på hele Nordens undervisningsplatform, og du kan allerede nu forberede næste års undervisning i nabosprog, nordisk kultur, historie, samfund og klima. Lad dig inspirere i vores nye materialeoversigt, hvor du let kan specifiere og sortere i dine søgninger. Vælg fx tema, læringsfokus, klassetrin, sprog og fag - og find frem til det perfekte undervisningsmateriale.

På den nye siden kan du også lettere komme i kontakt med en venskabsklasse. Her er platformen blevet optimeret, så at du fx kan vælge foretrukken samarbejdsform og fagområde. Log ind på Norden i Skolen og find din nye venskabsklasse.

Og hvad med at bringe dine elever i julestemning? På nordeniskolen.org finder du blandt andet den svenske julenovelle 'Liten julnovell' og den norske tegnefilm 'Olavs første skitur'.

Glædelig jul og godt nytår!

Hilsen Norden i Skolen