Vinder af Nordisk Ministerråds pris

buket_ovalt.jpg

Vinder af Nordisk Ministerråds konkurrence om at udvikle gode sprogværktøjer:

Foreningerne Nordens Forbund

Bedømmelse:

Om forslaget fra Foreningernes Nordens Forbund Norden i Skolen udtaler vurderingspanelet blandt andet:

"Forslaget fremstår ambitiøst, visionært og er både sprogfagligt og pædagogisk velreflekteret. Forslaget indholder flere forskellige genrer og kreative elementer og integrerer nye medier, som tiltrækker børn og unge. Forslaget understøtter, at børn og unge er aktive, mens de lærer sprog; et forhold som forskning har vist er centralt. Forslaget ser på sprogundervisning med et nyt blik, og det læner sig op af Foreningerne Nordens Forbunds venskabsklasse-system, derved skabes nye nordiske kontaktmuligheder samtidig med at forslaget integrerer resultaterne af en konkurrence, "Rap-it-up", som foreningen gennemfører for tiden."