Sådan opretter du din profil

Oprettelse på Norden i Skolen kræver, at en lærer opretter sin klasse.

Elever/studerende må derfor henvende sig til sin lærer, hvis man ønsker at få et login. Platformen er gratis.

Det er meget nemt at oprette sig på Norden i Skolen. Som lærer skal du blot gøre følgende:

1. Klik på opret bruger i højre side af topmenulinjen under 'log ind'
  2. Indtast dine oplysninger
  3. Aktivér din oprettelse på tilsendt aktiveringsmail
  4. Opret dine elever/studerende og oplys dem det link, du får frem, således de selv kan oprette sig.

Billeder

inese_steinberg.jpg amanda_finskas_11.jpg