KAMPEN MOD MADSPILD ER SLUT!

Men du kan stadig gøre brug af sidens indhold og undervisningsmaterialer.

TAK FOR KAMPEN!

ended
Splatter-dk.png

Du skal være logget ind på nordeniskolen.org for at deltage

Du skal indtaste et brugernavn

Du skal indtaste en adgangskode

{{login.loginError}}

Log ind på nordeniskolen.org

Eller

Glemt password?

KAMPEN MOD MADSPILD

Du kan deltage med din klasse i Kampen mod Madspild i en valgfri uge mellem den 11. november 2015 og den 23. marts 2016. Du skal blot:

• Registrere dig på www.nordeniskolen.org og oprette din klasse i systemet
  • Logge ind og bestil et madspildskit med bioposer, madspildshåndbog og plakat - så sender vi det til jer inden for 10 dage
  • Veje jeres madspild hver dag i en uge (mandag – fredag). Mandag skal I blot spise, som I plejer i klassen, herefter bliver det spændende at se, hvor meget madspild I kan reducere de andre dage.
  • Notere jeres madspild for hver dag her på siden - det kan du, når du er logget ind
  • Nu deltager din klasse i Kampen mod Madspild

Ved kampens afslutning trækkes der lod blandt alle deltagere i hvert nordisk land, om en præmie på 5000 DKK til klassekassen. Alle klasser kan printe et certifikat ud, når de har deltaget.

Kampen mod Madspild er et gratis undervisningskoncept, som sætter fokus på at holde maden væk fra skraldespanden og dermed undgå madspild. Samtidigt lancerer Norden i Skolen-portalen et helt nyt undervisningsmateriale om en bæredygtig fremtid indenfor landbrug, skovbrug, fiskeri og husdyrhold med fokus på de nordiske landes læreplaner og målgruppen 12-14 år.

Kampen mod Madspild er støttet af Nordisk Ministerråd, og deltagelse er gratis.

Særligt tak til STOP SPILD AF MAD, Danmarks største frivillige organisation mod madspid.

plakat-brochure-plastikpose.jpg

Så meget madspild har vi reduceret i Norden:

g {{character}}

Madspild reduceret i de nordiske lande

{{measurement.global.da}}kg
{{measurement.global.sv}}kg
{{measurement.global.is}}kg
{{measurement.global.no}}kg
{{measurement.global.gl}}kg
{{measurement.global.fi}}kg
{{measurement.global.fo}}kg

Se det nye materiale om