Ny Klimaduel på vej

2.    REGISTRER KLASSENS MADSPILD I MINIMUM 1 UGE
3.    NU DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Præmie: 5000 kr. til klassekassen

Tilmeld din klasse allerede nu og tilmeld dig her.

Klimaduellen - Kampen mod Madspild er en gratis konkurrence, som sætter fokus på at holde maden væk fra skraldespanden og dermed undgå madspild. Samtidigt lancerer Norden i Skolen-portalen et helt nyt undervisningsmateriale om en bæredygtig fremtid indenfor landbrug, skovbrug, fiskeri og husdyrhold med fokus på de nordiske landes læreplaner og målgruppen 12-14 år.

Tilmeld din klasse og dyst mod skoler fra hele Norden i kampen for miljøet – mod madspil og vind 5000 kr. til klassekassen. Tilmelding forpligter ikke, men vi sørger for at holde dig opdateret op til Klimaduellens start d. 11.11.2015. I løbet af konkurrenceperioden kan du og din klasse følge med i Klimaduellens udvikling, og ved Klimaduellens afslutning d. 23.03.2016 bliver vindere fra hvert nordisk land fundet ved lodtrækning blandt de klasser, der har registreret deres madspild på www.nordeniskolen.org i minimum 1 undervisningsuge. Konkurrencen er åben for alle alderstrin i Nordens grundskoler.

Før konkurrencen kan alle tilmeldte lærere bestille et gratis madspilds-kit, der egner sig til et skoleprojekt om madspild. Kittet indeholder materiale til at veje madspild i en uge.

Kampen mod Madspild er støttet af Nordisk Ministerråd, og deltagelse er gratis.