Spil og leg
Lærervejledning

Glemt password?

Nordisk Språkkoordinasjon

Ansvaret for å koordinere aktivitetene i det nordiske språksamarbeid under Nordisk Ministerråd ligger hos Nordisk Språkkoordinasjon. Nordisk Språkkoordinasjon koordinerer konkrete tiltak og samarbeidet mellom de nordiske lands sentrale aktører på språkområdet.

Nordisk Språkkoordinasjon skal være en ressurs for alle som arbeider i det nordiske språksamarbeid. De bidrar til å dele viten og muligheter, skape relasjoner, nettverk og ideer og ikke minst formidle alle de gode historier som finnes innenfor språksamarbeidet. På deres hjemmeside kan du finne informasjon om alt dette og mye mer. Bl.a. kan du i kalenderen holde deg oppdatert om alt fra konferanser, kurser, seminarer og andre spennende arrangementer som skjer innenfor så vel utdannings- som kultursektoren.

Nordisk Språkkoordinasjon gjennomfører årlig en rekke større tiltak eller prosjekter. Prosjektene finansieres gjennom Nordisk Språkkoordinasjons pulje til selvstendige initiativer. Den primære målgruppen er barn og unge i Norden, og de konkrete og strategiske innsatser retter seg i stor grad mot skolen.

I tillegg fungerer Språkkoordinasjonen som sekretariatet for den faglige referansegruppe Ekspertgruppen for det nordiske språksamarbeid.

Nordisk Språkkoordinasjon forvaltes av Foreningerne Nordens Forbund i perioden 2014-2018.

Billeder

Logo Nordisk Sprogkoordination-page-001.jpg barn-med-bok.jpg