Spil og leg

Glemt password?

12-03-2018

3 vigtige ændringer på Norden i Skolen nu på plads

I denne uge kan Norden i Skolen fejre, at over 11.000 lærere har registreret sig som brugere på undervisningsplatformen. Dette giver en god anledning til at skrive en opdatering om 3 store ændringer, som skal sikre dig en endnu bedre brugeroplevelse.

1) Alle undervisningsmaterialer samlet ét sted
Den gennemgribende optimering af Norden i Skolen betyder, at alle undervisningsmaterialer nu findes ét sted. Dette betyder, at du som lærer får et hurtigt overblik over, hvad der findes på platformen, ligesom du ved hjælp af filtreringsmotoren let kan fremsøge akkurat det materiale, som du er interesseret i i en given undervisningskontekst.

2) Forenklet login-løsning
Slut med glemte brugernavne i klassen.. Fremover kan alle dine elever logge ind med det samme brugernavn og password. Du finder elevernes loginoplysninger under 'Din profil'.

3) Det virtuelle klasseværelse er lukket ned
For at kunne anvende alle resurser på at sikre en god løsning for, hvordan du som lærer kan finde og få kontakt med en venskabsklasselærer i et andet nordiske land, har Norden i Skolen valgt at lukke ned for det gamle 'Klasseværelset'. Det betyder, at platformen ikke længere vil tilbyde mulighed for chat, videochat og kommunikationsvæg, men i stedet vil udvikle og samle inspirende undervisningsideer til, hvordan denne del kan løses ved hjælp af andre medier.

Glæd dig til at se de nye ændringer!