Tekst
Video
Spil og leg
Konkurrence
Lydindspilning
Opgave
Faglitteratur
Lærervejledning

Glemt password?

 

19-09-2018

Välkommen på konferens: Digital samhandling i det nordiske klasserommet!

Välkommen på konferens: Digital samhandling i det nordiske klasserommet!

Den 9 september 2018 arrangerar Norden i Skolen, Nordisk Språkkoordination och Høgskulen på Vestlandet en dagskonferens om digitalt samarbete i det nordiske klassrummet vid Høgskulen på Vestlandet, avdelning Bergen.


Tillsammans har Norden i Skolan och Høgskulen på Vestlandet undersökt konkreta lösningar för lyckade samarbetsprojekt över landsgränserna i Norden, och under dagen kommer du få insikter i vilka möjligheter som finns med digital kommunikation och modersmålsundervisning. Du kan se fram emot att få träffa ledande experter inom IT-lärande och litteraturdidaktik.

Programmet är speciellt anpassat till dansk-, norsk-, och svensklärare, lärarutbildare och lärarstudenter, men det passar också för andra som är intresserade av digitalt samarbete mellan lärare och elever över landgränserna i Norden.

Konferensen avslutar Norden i Skolens och Høgskulen på Vestlandet gemensamma projekt DIDLE - Development of innovative digital learning solutions for transnational language and cultural education 2016-2018.

 

Se hela programmet

 

Anmäl dig här

 

Anmäl dig senast 26 oktober!