Spil og leg
Lærervejledning

Glemt password?

21-05-2019

Vi leder efter Nordisk ambassadørklasser (nyhed pa dansk)

Vi er på udkig efter en gruppe ’Nordisk ambassadørklasser’, som i første runde vil være med til at skabe medvind for en stor udrulning af Nordisk Skolechat.

Vi arbejder hårdt på at udvikle en ny og spændende version af nordisk skolechat og har brug for din hjælp! Vi leder efter nordiske klasser, der ønsker at være ambassadørklasser og prøve den nye skolechat - som de første i Norden!

At være Nordisk ambassadørklasse betyder (kun) to ting:

1. At I deltager i en eller to testrunder, hvor vi tester skolechatten. En testrunde tager max 30 minutter, og om alt går vel så bliver det en sjov oplevelse for eleverne, som vil kunne hilse på og snakke med hinanden på tværs af sprog og grænser. OBS: første (og måske eneste) testrunde er allerede onsdag d. 29/5 kl. 10.10 til 10.40 (CET).

2. At I tilmelder jer Nordisk Skolechat bare én gang til efteråret (september eller oktober), så at andre lærere også motiveres til at deltage med deres klasser.

Som Nordisk ambassadørklasse vil I få tilsendt en gave som tak for hjælpen, ligesom I bliver del af en gruppe, der kan give eksklusive nordiske oplevelser på sigt.

Har du spørgsmål eller er det her noget til din klasse?
Kontakt os på kontakt@nordeniskolen.org i dag!