Spil og leg
Lærervejledning

Glemt password?

12-09-2022

Vil I have en tegning med i vores julekalender?

Den 1. december 2022 lancerer Norden i Skolen en vaskeægte fællesnordiske julekalender. I den forbindelse vil vi gerne have fat i nogle juletegninger lavet af børn i hele Norden.

I bestemmer selv, hvad I vil tegne, men det vil være fedt at se nogle tegninger som viser noget lokalt fra jeres land eller region. Det kunne fx være:

• en juletradition (fx Luciadag, lilla jul, julesauna, julebukking, ‘gem kosten’, en julemenu osv. )
  • en karakter (fx et dyr, et menneske eller et væsen som I forbinder med julen (Gryla, nisser osv. )

Det kan også være noget som er tættere på børnenes eget liv:

• fx noget de ønsker sig til jul
  • et sted de rejser hen i juleferien
  • eller noget de laver sammen med deres venner eller familie

Vi udvælger 24 tegninger som kommer med i den endelige julekalender. Da vi gerne vil kreditere de udvalgte børn, må I meget gerne skrive navn, alder og land på tegningerne, når I sender dem til os.

Derudover må I også gerne være OBS på at de bedste tegninger skal være i farver + have en tydelig outline. Ellers kan det være svært for os at arbejde videre med dem.

Deadline er mandag den 3. oktober 2022.

Tegningerne kan sendes til tegning@superpoul.com

Hvis I har spørgsmål vedrørende tegningerne, kan I altid skrive til dennis@superpoul.com

I kan følge med i julekalenderen "Den store nordiske julechallenge" - som bliver lanceret den 1. december på Norden i Skolens hjemmeside www.nordeniskolen.org