Spil og leg
Lærervejledning

Find en venskabsklasse

amanda_finskas_11.jpg

Gennem Norden i Skolen har du mulighed for at få kontakt til en skoleklasse i et andet nordisk land. En venskabsklasserelation åbner op for en masse spændende muligheder – både fagligt, kulturelt og socialt. Eleverne kan få nye venner og have det sjovt, samtidig med at de lærer på en måde, som er anderledes end den traditionelle klasserumsundervisning. Faktisk vil mange elever først opdage værdien af det nordiske sprog- og kulturfællesskab den dag, hvor de selv har haft mulighed for at erfare det.

SÅDAN GØR DU

Norden i Skolen gør det let at få kontakt med en klasse i et andet nordisk land. Som lærer skal du blot gøre følgende:

1. Opret dig som bruger på www.nordeniskolen.org - det er gratis!
  2. Log ind og klik på menupunktet ’Søg venskabsklasse’
  3. Markér 'JA' til at du søger en venskabsklasse.
  4. Find og vælg en klasse på listen over mulige venskabsklasser og kontakt læreren. Din henvendelse vil da blive sendt til din nordiske kollegas mail. Følg med i din egen mailboks, hvor du modtager svaret på din henvendelse.

Find din venskabsklasse HER.

SØG PENGE FOR AT UDVIDE SAMARBEJDET

Er man interesseret i at udvide venskabssamarbejdet, har man gode muligheder for at søge økonomisk støtte fra en af de nordiske fonde. På Norden i Skolen kan man få en oversigt over nogle af de fonde, der er relevante i den sammenhæng og få et indblik i, hvad de normalt giver støtte til. Se fondene her.

Billeder

lina_kjellman.jpg elisabeth_nilsson_1.jpg oona_lohilahti_1.jpg