Spil og leg

Glemt password?

Næste skolechat

23. september 2020

Hvordan deltager jeg i Nordisk Skolechat med min klasse?

For at deltage i Nordisk Skolechat bør du have registreret en brugerkonto på Norden i Skolen (det er gratis!)
Tilmeld din klasse til det tidspunkt, I vil deltage, ved at klikke på tilmeldingsknappen til højre for arrangementet. Alle arrangementer finder du på hjemmesiden for Nordisk Skolechat.
På det aktuelle tidspunkt logges ind på Skolechatten. Kontrollér på forhånd at alt udstyr virker og vær opmærksom på at afmarkere eventuel blokering.

Hvordan logger eleverne ind på Nordisk Skolechat?

Eleverne logger ind med et elev-login, som står i bekræftelsesbeskeden som sendes ud ved tilmelding til et arrangement. Dette elev-login kan anvendes af alle dine elever.

Hvordan framelder vi os en chatrunde?

Hvis du vil framelde din klasse et arrangement, kan du gøre det ved at klikke på linket, som står i bekræftelsesmailen, du fik, da du tilmeldte klassen. Opdatér siden og kontrollér at din klasse ikke længere står som tilmeldt blandt arrangementets tilmeldte klasser.

Hvilken netlæser (browser) kan jeg bruge til Nordisk Skolechat?

Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox

Kan man bruge tavle-pc (tablet) til skolechatten?

Ja. Det er nu muligt at benytte tavlecomputer/tablet/iPad i Nordisk Skolechat. Vi anbefaler netlæseren Safari ved brug af iOS-styresystem.