Spil og leg

Temachatten 'Julehygge'

Julehygge logo Da.jpg

Om Nordisk Skolechat: Julehygge

I temachatten Julehygge har eleverne mulighed for at øve sine sprogkundskaber i svensk, dansk og norsk, og samtidig lære om juletraditionerne i Norden.

Under chatten vil spørgsmål med temaet jul dukke op på skærmen og så er det op til eleverne at diskutere dem. Spørgsmålene kan for eksempel lyde: "Hvad glæder du dig mest til i juleferien?" Eller "hvordan fejrer I jul på jeres skole?" Der er ingen rigtige eller forkerte svar, spørgsmålene åbner snarere op for en interessant og ikke mindst hyggelig diskussion. Det kan være sjovt at mærke, hvor forskelligt men alligevel ens vi fejrer julen i de nordiske lande.

Temachatten Julehygge er med andre ord en perfekt anledning til at få julestemningen ind i undervisningen og opleve det nordiske fællesskab i juletider.

Vi har to datoer for chatten:

• 09.12 kl. 10:00-11:00 CET for 4.-6. klasse
  • 10.12 kl. 10:00-11:00 CET for 7.-9. klasse

Læs mere om temachat-konceptet her