Spil og leg

marts
Nordens dag
Koncept: Temachatten Kl. 10.00 - 11.00 CET 4-6 Hele Norden

Hvorfor ikke tage chancen for at øve nabosprogsforståelsen på selve Nordens dag? I denne skolechat kan eleverne prøve sig frem på svensk, dansk og norsk samtidig med at de bliver lidt klogere på nordisk kultur og vores fælles fremtid.

Nordens dag

april
Jordens dag
Koncept: Temachatten Kl. 10.00 - 11.00 CET 4-6 Hele Norden

Hvordan har vores planet det egentlig? På Jordens dag kan eleverne reflektere over klimaspørgsmål sammen. Hvordan er vi havnet her og hvilke løsninger kan der være?

Jordens dag

maj
Ligestilling
Koncept: Temachatten Kl. 12.00 - 13.00 CET 4-6 Hele Norden

Hvordan er samfundets forventninger til drenge og piger forskellige? Og hvad sker, hvis vi bryder med forventningerne? Her får eleverne chancen for sammen at reflektere over spørgsmål om ligestilling og hvordan normer påvirker deres liv.

Ligestilling

Start Nordisk Skolechat her

{{eventToSubscribe.day}} {{eventToSubscribe.monthLetters}}
{{eventToSubscribe.type}}
{{getNeededCountriesAmount()}} nationalitet mangler for at give den bedste chatoplevelse
Tilmeldte klasser
  • {{item.className}} {{item.school}}
    {{item.studentsamount}} elever

Vær den første som tilmelder sig dette arrangement!

Tilmeld klasse til {{eventToSubscribe.name}}

Opret underviser