Teksti
Opettajan ohje

Unohtunut salasana?

25-03-2014

Drømmer du om at blive illustrator eller poetry-slammer?

Tag på kursus i din ferie fra den 2.-9.august i Danmark.

Nu kan unge i alderen 13-20 år fra både Norge, Sverige og Danmark ansøge om at komme på kursus på Brønderslev Fofatterskole for unge. Kurserne i Poetry Slam og i illustration af børnebøger åbnes nu også for nordmænd og svenskere. Undervisere på Poetry Slam holdet er tre nordiske mestre : Caro Cooper Vestøl fra Norge, Olivia Bergdahl fra Sverige og Peter Dyreborg fra Danmark. Efter kurset udgives de unges digte i bogform og deres optræden lægges ud på hjemmeside og YouTube, så det kan bruges i undervisning i de skandinaviske sprog. Elever på Illustratorholdet samarbejder med danske unge om at lave en illustreret børnebog. Underviser er her den professionelle illustrator Hanne Kvist. Kurserne er bl.a. støttet af Nordbook og Nordisk Kulturfond. Derfor betaler de unge ikke for undervisning og bogudgivelse men kun 2000 kr til dækning af kost og logi. Der arrangeres fælles og gratis rejse til Brønderslev fra Oslo og Gøteborg. Ansøgningsfrist er 1. maj 2014.

Se mere på www.broenderslev-forfatterskole.dk