Tekstur
Læraravegleiðing

Gloymt loyniorð?

12-09-2022

Vil du ha en tegning med i julekalenderen vår?

1. desember 2022 lanserer Norden i Skolen en skikkelig fellesnordisk julekalender. I den forbindelse vil vi gjerne ha tak i noen juletegninger laget av barn fra hele Norden.

Du bestemmer selv hva du vil tegne. Men det vil bli fint å se noen tegninger som viser noe lokalt fra landet eller landsdelen din.

Det kan for eksempel være:

• en juletradisjon (som julemat, adventstiden, luciadagen, julebukk, julebad, reisen hjem til jul osv.)
  • en karakter (som et dyr, menneske eller vesen som du forbinder med jula (reinsdyr, nisser, Gryla osv.)

Det kan også være noe som er tettere på barnas eget liv:

•  noe de ønsker seg til jul
  •  et sted som de reiser bort til i juleferien
  •  eller noe de gjør sammen med venner eller familie

Vi velger ut 24 tegninger som kommer med i den endelige julekalenderen.

Siden vi gjerne vil utmerke de utvalgte barna, må du gjerne skrive på navn, alder og land på tegningene når du sender dem til oss.

I tillegg må du også være OBS på at de beste tegningene skal være i farger + ha en tydelig disposisjon. Ellers kan det være vanskelig for oss å arbeide videre med dem.

Frist er mandag 3. oktober 2022.

Tegningene kan sendes til tegning@superpoul.com

Hvis du har spørsmål angående tegningene, kan du skrive til dennis@superpoul.com

Du kan følge med i julekalenderen "Den store nordiske julechallenge" - som blir lansert 1. desember på Norden i Skolen sin hjemmeside www.nordeniskolen.org