Texti

Gleymt lykilorð?

11-09-2015

NU BLIVER DET NEMMERE AT FINDE RUNDT PÅ NORDEN I SKOLEN

På Norden i Skolen er vi rigtig glade for at kunne præsentere læringsportalens nye navigation. Den nyenavigation vil gøre det nemmere at finde rundt på websiden og finde frem til de spændende temaer, der ligger på siden. Undervisningsmaterialet vil i denne omgang ikke ændre sig; det vil blot blive nemmere at finde frem til.

Den nye navigation indebærer f.eks., at der fremover vil være en topmenu, som følger dig rundt, hvor end du er på sitet. Det betyder, at du nemmere vil kunne finde frem og tilbage, når du surfer rundt. Du skal stadig logge ind øverst oppe, her kan du også vælge klassetrin og sprog. Her vil du kunne finde og administrer dine klasser. Den næste bar viser de helt overordnede dele af portalen, og herfra kan man klikke sig ned i materialer, temaer og andre tekster og information. I kan som altid finde os på www.nordeniskolen.org.