Texti

Gleymt lykilorð?

11-05-2015

TV2 News fulgte kæmpe chatsucces på Norden i Skolen

På Nordens Dag d. 23. marts 2015 lancerede Norden i Skolen for første gang den nyskabende rotationschat Nordisk Skolechat, som blev finansieret af Nordisk Ministerråd.

Over 1.200 elever deltog i videochatten, som skabte et utal af sjove sprog- og kulturmøder på tværs af klasser og alderstrin i de nordiske lande.

Reaktionerne fra de lærere og elever, som var med på dagen, var særdeles positive. Bl.a. har den svenske lærer Nilla Ekberg skrevet sådan her: "Oj vilken spännande dag och månge upplevelser! Vi är helt slut av allt chatande! Men vi gör det gärna igen! Mycket lyckat! Tack för att vi fick vara med!"

Også den landsdækkende danske tv-station TV2 News var begejstrede for chatbegivenheden, hvilket resulterede i en fin reportage fra Søholmskolen.

Se den her:

Norden i Skolen vil arbejde for at kunne lave en ny runde af rotationschatten, som bygger videre på de gode erfaringer, vi takket være de mange deltagende klasser i første runde har fået.

God skoledag til alle.

Vh, Norden i Skolen