Texti
Kennsluleiðbeiningar

Gleymt lykilorð?

18-05-2018

Vi rydder op på venskabsklasselisten!

Er du en af de mange lærere på Norden i Skolen, som er interesseret i et nordisk venskabsklassesamarbejde i det kommende skoleår? I så fald kan du se frem til, at Norden i Skolen pr. i dag og to uger frem rydder op på venskabsklasselisten, så at du fremadrettet kan vide dig sikker på, at de lærere/klasser som står på listen rent faktisk er aktivt søgende.

Alle på venskabsklasselisten vil i dag modtage en mail, hvor man bliver bedt om at vælge at forblive aktivt søgende. Hvis ikke man vælger dette indenfor to uger, så bliver ens søgestatus automatisk deaktiveret. Så simpelt er det!

Du kan til gengæld altid logge ind på www.nordeniskolen.org under menupunktet 'Søg venskabsklasse' og markere 'JA' ved 'Søger I en venskabsklasse?' for atter at blive aktiv på listen.