Oversættelse mangler

Glemt password?

Næste skolechat

13. oktobarip 2021
Nunani Avannarlerni ATUARFINNI Oqaloqatigiinnermut (NORDISK SKOLECHAT) uani nalunaarit.
oktobari
Kendis-legen
Koncept: Kendis-legen Kl. 10.00 - 11.00 GMT-3 7-10 Hele Norden

Eleverne får hver især en kendt person/karakter, som tildeles dem af en automatisk navnegenerator i skolechatten. De ser den anden persons identitet på et navneskilt i chattevinduet og skal prøve at gætte, hvem de selv er ved udelukkende at stille JA-/NEJ-spørgsmål. Det gælder om at være hurtig, for der er nedtælling på, og man har kun fem minutter!

novembari
11 nov
Nordisk klimadag
Koncept: Temachatten Kl. 09.00 - 10.00 GMT-3 7-10 Hele Norden

11. november fejrer vi den nordiske klimadag! Man kan vælge at lade Nordisk skolechat om klima indgå i et større undervisningsforløb - se lærervejledning. Her indgår instruktioner og forberedende materiale, som eleverne skal behandle før chatten. De forberedende spørgsmål i materialet vil eleverne diskutere med elever fra nabolande under Nordisk skolechat.

15 nov
Nunat Avannarliit atuagaataasa sapaatip-akunnerat
Koncept: Temachatten Kl. 09.00 - 10.00 GMT-3 4-6 Hele Norden

En gång om året arrangeras Nordisk litteraturvecka, ett projekt där grundkonceptet är att tända ett ljus och läsa högt ur samma bok i hela Norden. I år inträffar litteraturveckan under vecka 46 med start 15 november. Mer information om projektet finns på nordisklitteratur.org. Här kan du läsa mer om hur man deltar

30 nov
Uagut tassa Nunat Avannarliit Killermiut
Koncept: Temachatten Kl. 10.00 - 11.00 GMT-3 7-10 Færøerne, Island og Grønland

Nunat Avannarliit killerni atuartunut 7.-10. klassinut (Islandimeersut = 8.-10. klassit) Nunat Avannarliit Killiit Atuarfianni Oqaloqatigiinneq aaqqissuunneqassaaq. Atuarfimmi Oqaloqatigiinnermi nunat ilaaneersut ukioqatisi naapissavasi, “Nunat Avannarliit Killiit” pillugit ilissi nammineerlusi piviusumik misigisaqarniassagassi. kl 10 GMT-2, kl 12 GMT, kl 13 WEST

decembari
9 dec
'Julehygge'
Koncept: Temachatten Kl. 06.00 - 07.00 GMT-3 4-6 Hela Norden
10 dec
'Julehygge'
Kl. 06.00 - 07.00 GMT-3 7-9 Hela Norden
{{eventToSubscribe.day}} {{eventToSubscribe.monthLetters}}
{{eventToSubscribe.type}}
{{getNeededCountriesAmount()}} nationalitet mangler for at give den bedste chatoplevelse
Klassit nalunaarsimasut takukkit
  • {{item.className}} {{item.school}}
    {{item.studentsamount}} elever

Vær den første som tilmelder sig dette arrangement!

Tilmeld klasse til {{eventToSubscribe.name}}

Opret underviser