Spill og lek
Oppgave
Lærerveiledning

Vinner av Nordisk ministerråds konkurranse

Vinner av Nordisk ministerråds konkurranse om å utvikle gode språkverktøy:

Foreningene Nordens Forbund

Bedømmelse:

Om forslaget fra Foreningene Nordens Forbund / Norden i Skolen uttaler vurderingspanelet blant annet:

"Forslaget fremstår som ambisiøst, visjonært og er både språkfaglig og pedagogisk velreflektert. Forslaget inneholder flere forskjellige sjangre og kreative elementer og integrerer nye medier som tiltrekker seg barn og unge. Forslaget understøtter at barn og unge er aktive mens de lærer språk - et forhold som forskning har vist er sentralt. Forslaget ser på språkundervisning med et nytt blikk og det lener seg også opp mot Foreningene Nordens Forbunds vennskapsklasse-system. Dermed skapes det nye nordiske kontaktmuligheter samtidig med at forslaget integrerer resultatene av en konkurranse, "Rap-it-ut" som foreningen gjennomfører for tiden."

nordplus-logo-footer.png maxresdefault.jpg