Spill og lek
Lærerveiledning

Glemt passord?

24-09-2018

Sett plasten på plass! – Nå er Det nordiske plastkappløpet tilbake!

«Det nordiske plastkappløpet» er et undervisningskonsept som setter fokus på plastforurensing i naturen på en aktiviserende måte. Det er et kappløp mot tida – for vår felles framtid og for planeten vår. Tilknyttet undervisningsmateriale om utfordringer med plast og miktoplast i naturen finner du på Norden i Skolen.

Slik kan du og klassen din delta:

1. Opprett en profil på nordeniskolen.org – det er gratis!

2. Sett på stoppeklokka og løp ut i naturen med klassen din og samle inn så mye plast og ikke-nedbrytbart materiale dere klarer på 15 minutter.

3. Ta med det innsamlede materialet tilbake på skolen, ta et bilde sammen med klassen din og last det opp på nordeniskolen.org.

VINN ET BESØK AV EN KLIMAEKSPERT

Alle bilder som blir lastet opp på www.nordeniskolen.org er med i en årlig loddtrekning om å vinne et eksklusivt klassebesøk av en klimaekspert. Ved å laste opp flere bilder hver gang klassen samler inn plastsøppel økes muligheten for å bli trukket ut. Vinneren blir kåret 11. november 2018 – den nordiske klimadagen!