Spill og lek

Glemt passord?

Neste skolechat

Om Nordisk Skolechat

Nordisk Skolechat er en banebrytende og morsom måte for nordiske skoleelever at møte hverandre på. Chatbegivenheten gir elevene en unik mulighet for at øve seg på å forstå likheter og forskjeller mellom nabospråkene dansk, norsk og svensk.

SLIK FUNGERER NORDISK SKOLECHAT

Skolechatten er en rotasjonschat som gir elever mulighet til å snakke med andre elever i Norden i tilfeldig rekkefølge. På skjermen vil det være to chatvinduer – man ser seg selv i det ene og en tilfeldig utvalgt nordisk elev i det andre. Alle skoleelever i Norden kan være med – gratis! Det eneste som kreves er at man tør prøve seg fram med kommunikasjon på dansk, norsk og svensk.

Tekniske krav

• Bruk Firefox eller Google Chrome som nettleser (Safari-iPad).
  • Datamaskin eller tablett (iOS 11 eller nyere oppdatering) med kamera/webkamera og mikrofon.
  • Opprett en lærerprofil på Norden i Skolen.
  • Vi anbefaler at elevene bruker øretelefoner.
  • Test om dere har gitt tilgang til skolechatten i god tid øverst til høyre på denne side (brannmurer mm. kan skape tekniske utfordringer).
  • Mobiltelefoner kan dessverre ikke benyttes.

Skolechatten holdes på en bestemt dato, så hold utkikk på hjemmesida og Facebook for neste chatrunde!

Start Nordisk Skolechat her