Spill og lek

Glemt passord?

Neste skolechat

04. november 2020

Hvordan deltar jeg med klassen min på Nordisk skolechat?

For å delta på Nordisk skolechat må du ha registrert en brukerkonto på Norden i Skolen (det er gratis!). Deretter melder du på klassen din på det arrangementet du ønsker å delta på, ved å klikke på påmeldingsknappen til høyre for arrangementet. Alle arrangementene finner du på siden for Nordisk skolechat! Logg deretter på skolechaten på det aktuelle tidspunktet. Sjekk på forhånd at alt utstyr fungerer, og se til å skru av eventuelle blokkeringer.

Hvordan logger elevene inn på Nordisk skolechat?

Elevene logger inn med en elev-innlogging som står i bekreftelsesmailen som blir sendt ut ved påmelding til et arrangement. Denne elev-innloggingen kan alle elevene dine benytte seg av.

Hvordan avmelder vi oss en chatterunde?

Hvis du vil avmelde klassen din fra et arrangement, kan du gjøre det ved å klikke på linken i bekreftelsesmailen du fikk da du melde klassen på arrangementet. Oppdater siden, og sjekk at klassen din ikke lenger står oppført på listen over påmeldte klasser.

Hva slags nettlesere kan jeg bruke til Nordisk skolechat?

Google Chrome, Safari og Mozilla Firefox

Kan man bruke nettbrett og iPad til skolechaten?

Ja, det er nå mulig å benytte nettbrett og/eller iPad på Nordisk skolechat. Vi anbefaler nettbrettene som benytter iOS, og som har nettleseren Safari.