Spel og leik
Lærarrettleiing

Gløymt passord?

08-05-2015

Kreativ nabosprogsworkshop for lærere i Øresundsregionen

Skoletjenesten Öresund inviterer til gratis workshop for lærere i 2.-7. klasse fra Skåne og Sjælland den 28. maj 2015 i Malmø. Workshoppen afholdes af Helena Berglund fra ZeRUM, der er en teaterpædagogisk forening, som søger at skabe læring gennem teater. Fokus for arrangementet er at lære dansk og svensk på en ny og kreativ måde. ZeRUM har nemlig udviklet en måde, hvorpå elever kan lære nabosprog gennem teater, hvor eleverne selv er involveret sprogligt og fysisk.

Det er utrolig brugbart for eleverne i Øresundsregionen senere i livet at kunne søge uddannelse og job på den anden side af sundet. Skoletjenesten Öresund arbejder for at styrke skolesamarbejde på tværs af grænserne og ser sproget som nøglen for inspirerende tanker og samtaler om nationalitet, kultur og identitet.

Tilmeldingsfristen er den 12. maj 2015. Læs mere om arrangementet her.