Tekst
Video
Spel og leik
Konkurranse
Lydinnspeling
Oppgåve
Faglitteratur
Lærarrettleiing

Gløymt passord?

 

23-03-2020

NORDEN I SKOLEN HOLDER ÅBENT


COVID-19, 
lukkede skoler og fjernundervisning har ramt det meste af verden – også de nordiske lande. Vi gør derfor opmærksom på, at Norden i skolen fortsat er åben og gratis tilgængelig, samt at vi i den kommende periode vil gøre en ekstra indsats for at vise, hvordan lærere og elever kan sidde hjemmefra og arbejde med materiale på platformen. 

Klikker du på menupunktet ‘Undervisningsmaterialer’ finder du blandt andet 
kortfilm
tekster og aktivitetsforslag til undervisningen.
menuen kan du filtrere på eksempelvis klassetrinfag og læringsfokus, så at du hurtigt finder noget, som passer til dine undervisningsplaner – på skolen eller som fjernundervisning. 

LOG IND HJEMMEFRA 

Elever kan nemt bruge platformens materiale hjemmefra – uden at skulle skabe en profil. På din profilside finder du et elev-login (brugernavn og adgangskode), som du kan dele med dine klasser. Alle elever benytter blot det samme login.   


NORDISK SKOLECHAT SAT PÅ PAUSE  
 

Nordisk Skolechat sættes indtil videre på coronapause. Vi holder jer orienteret, når skolechatten er tilbage igen! 

FIND EN NORDISK VENSKABSKLASSE 

Det er fortsat muligt at søge efter venskabsklasser, men vi forventer os mindre aktivitet end sædvanligt grundet den nuværende situation med COVID-19.  

Vi håber, at Norden i skolen-platformen kan bidrage til at gøre arbejdet lidt lettere for jer, som er tvunget til at lægge om til fjernundervisning. Som det altid har været tilfældet, så er det gratis at anvende Norden i skolen.