Tekst
Video
Spel og leik
Konkurranse
Lydinnspeling
Oppgåve
Faglitteratur
Lærarrettleiing

Gløymt passord?

 

28-04-2017

BLI MED PÅ NORDISK FORFATTERSKOLE FOR UNGE 2017

BLI MED PÅ NORDISK FORFATTERSKOLE FOR UNGE 2017

Er du ung og går du med en drøm om å bli forfatter? Nordens folkehøgskole Biskops Arnö i Sverige inviterer ungdommer fra hele Norden til Nordisk forfatterskole for unge. Her vil syv nordiske forfattere arrangerer en uke full av lesing, skriving og tekstsamtale – og skape et møterom for nye og spennende bekjentskaper. Kurset er helt gratis!


Nordisk forfatterskole for unge arrangeres 31. juli - 5. august 2017 og er for ungdommer mellom 15 og 18 år. Dette er en unik mulighet for deg som er interessert i å skrive og som lengter etter å møte andre med samme drøm og interessse. Undervisningen vil foregå på skandinaviske språk og engelsk.

Søknadsfrist: 1. mai.


OM PROGRAMMET

Programmet vil bestå av ulike skriveøvelser som gir mulighet til å prøve seg litt fram, enten oppgavene skal løses individuelt eller i gruppe. Vi vil også få fordypet kunnskap om ulike litterære områder. På kveldene har man mulighet til å lese høyt for hverandre på Biskops-kjøkkenet. Ukas viktigste innslag er tekstsamtalen, som har en lang tradisjon i de nordiske forfatterutdanningene. Tekstsamtale er en metode for å lære seg å lese både egne og andres tekster, for slik å begynne veien mot å bli en bedre forfatter.

Ida Linde og Athena Farrokhzad skal være ansvarlige for kursets innhold. De to er forfattere, oversettere, kritikere og lærere på Biskops Arnö. Sammen med fem andre forfattere fra de nordiske språkområdene skal de være lærere på Forfatterskolen også denne uka.

De syv forfatterne kommer til å dele kunnskaper og erfaringer i fellesskap og planlegge ukas opplegg ut fra deltagernes erfaringer og kunnskaper.

Les mer om programmet her: NORDISK FORFATTERSKOLE FOR UNGE 2017

 

SØKNADSFRIST

Søknadsfrist: 1. mai

Søknaden skal inneholde:

• En tekst på 1-2 A4-sider som du har skrevet selv. Tema for teksten: ”Jeg – en forfatter”.
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-post
• Foresattes navn (hvis du er under 18 år)

Send søknaden til: nffu@biskopsarno.se

Plass på Nordisk forfatterskole for unge tildeles av kursets lærere.
Forfatterskolen for unge er helt gratis. Både undervisning, reisekostnader, kost og logi dekkes av Nordisk ministerråds satsning på barne- og ungdomslitteratur. Det eneste du trenger er lommepenger.

For mer informasjon send en e-post til: nffu@biskopsarno.se