Tekst
Video
Spel og leik
Konkurranse
Lydinnspeling
Oppgåve
Faglitteratur
Lærarrettleiing

Gløymt passord?

 

20-11-2017

Ny frist: forberedende besøg i Nordplus Nordens Sprog

Ny frist: forberedende besøg i Nordplus Nordens Sprog

Ansøgningsfristen for at søge om tilskud til forberedende besøg specifikt i Nordplus Nordens Sprog er blevet forlænget til tirsdag den 5. December.

Nordplus Nordens Sprog støtter projekter, som øger forståelsen for og viden om de nordiske sprog, især dansk, norsk og svensk. Der lægges særlig vægt på styrkelsen af børn og unges sprogforståelse i de nordiske sprog.

Uddannelsesinstitutioner, private institutioner, organisationer eller andre, der arbejder med udvikling af undervisning i sprog kan ansøge.

Projekter kan variere i fokus, men skal være knyttet til sprogundervisning.Vi opfordrer især de, der underviser i de nordiske sprog som andet-sprog til at søge om tilskud for at stifte bekendtskab med partnere i de andre nordiske lande og udveksle erfaringer.

Formålet med afholdelse af forberedende besøg er, at de deltagende lande kan planlægge et kommende projektsamarbejde med henblik på at indsende en ansøgning til Nordplus-programmets kommende generelle ansøgningsfrist, som er den 1. februar 2018.

Læs mere her.