Spel og leik

22. april 2021

Temachatten 'Julehygge'

Julehygge logo Da.jpg

I temachatten 'Julehygge' får elevene mulighet til å øve på sine svenske, danske og norske språkferdigheter, og samtidig lære mer om de forskjellige juletradisjonene i Norden.

Under chatten kommer spørsmål om jul og juletradisjoner til å dukke opp på skjermen, og så er det opp til elevene å diskutere dem. Spørsmål kan for eksempel være: «Hva gleder du deg mest til i juleferien?» eller «Hvordan feirer dere jul på skolen?». Det finnes ingen riktige eller feil svar, og spørsmålene åpner snarere opp for en interessant og ikke minst hyggelig diskusjon. Det kan være gøy å høre om hvor forskjellige, men også hvor like juletradisjoner vi har i de nabolandene.

Temachatten 'Julehygge' er med andre ord en perfekt måte å få julestemning inn i undervisningen, og samtidig oppleve det nordiske fellesskapet i juletider.

Vi har to tidspunkter for chatten:

• 09.12 kl. 10:00-11:00 CET for 4-6. klasse
  • 10.12 kl. 10:00-11:00 CET for 7-9. klasse

Les mer om konseptet temachat her