Tekst
Video
Spel og leik
Konkurranse
Lydinnspeling
Oppgåve
Faglitteratur
Lærarrettleiing

Gløymt passord?

 

Læringsmål

{{learningObjectiv.description}}

Oppgåva er no levert

{{assignment.Index}} {{assignment.Type}}

Kommentar

Oppgåver

{{assignment.Comment}}

Om NoJSe-filmfestivaler

Formidling og eksponering af nordisk film og kultur for børn og unge på tværs af grænser.

NoJSe – kort for Nordic Junior Sessions – er et nordisk projekt og platform for dialog om, og formidling af, nordisk film- og medieindhold for børn og unge, på tværs af de nordiske lande. NoJSe vil på opdagelse med publikum, gå i dialog med branchen samt undersøge og dele viden.

 

Indhold af høj kvalitet

Formidling til publikum – både i læringsøjemed og som underholdning – med kvalitet i højsædet, er hjørnestenen i Nordic Junior Sessions. NoJSe præsenterer hvert år et nyt co-kurateret kortfilmprogram (10 år+) af nordiske kortfilm med vedkommende emner, som er skabt af filmkunstneriske talenter, der ønsker at fortælle vedkommende historier for børn og unge. Programmet rejser rundt på alle partnerfestivalerne og bliver i slutningen af året gjort gratis tilgængelige online på undervisningsplatformen Norden i Skolen. Her bliver filmene en del af et større materiale med formålet at styrke sprog- og kulturundervisning for lærere og elever i hele Norden.

 

Nordic Junior Sessions ønsker at gå i dialog med branchen og de nye talenter, samt fungere som saltvandsindsprøjtende inspiration til fremtidens produktion af nordisk film- og medieindhold for børn og unge. NoJSe vil gøre dette gennem en serie af debatter og seminarer – de såkaldte Nordic Junior Sessions – på tværs af partnerfestivalerne i 2019 og 2020. I 2019 løber de første brancheaktiviteter af stablen på BUFF i marts og på BUSTER i september.

 

Les mere på www.nojse.org

Logg inn for å lesa meir

Bilete

NoJSe.png