Teaksta

Vajálduhttán beassansáni?

12-03-2018

3 viktige endringer på Norden i Skolen

Denne uka kan Norden i Skolen feire at over 11 000 lærere har registrert seg som brukere på undervisningsplattformen. Dette er en god anledning til å skrive om tre viktige endringer som skal sikre deg en enda bedre brukeropplevelse.

1) Alt undervisningsmaterialet er nå samlet på ett sted
Den omfattende optimeringen av Norden i Skolen betyr at alt undervisningsmaterialet nå fins på ett sted. Dette betyr at du som lærer får et raskt overblikk over hva som fins på plattformen. Ved hjelp av filtreringsmotoren kan du lett søke fram akkurat det materialet du ønsker til undervisningen din.

2) Forenklet innloggingsløsning
Ikke flere glemte brukernavn i klassen. Framover kan elevene dine logge inn med det samme brukernavnet og passordet. Du finner elevenes innloggingsopplysninger under 'Profilen din'.

3) Det virtuelle klasserommet er lagt ned
Vi ønsker å bruke alle ressurser på å sikre en god løsning for hvordan du som lærer kan finne og få kontakt med en vennskapsklasselærer i et annet nordisk land. Derfor har Norden i Skolen valgt at legge ned 'Klasserommet'. Det betyr at plattformen ikke lenger vil tilby mulighet for chat, videochat og kommunikasjonsvegg, men i stedet vil utvikle og samle inspirerende undervisningsideer til hvordan denne delen kan løses ved hjelp av andre medier.

Gled deg til å se de nye endringer!