Teaksta
Oahpaheaddjebagadus

Vajálduhttán beassansáni?

18-12-2017

Gledelig jul på den nye plattformen!

Takk for et fint og lærerikt år på Norden i Skolen. Vi går 2018 i møte med en ny og optimert undervisningsplattform til glede for deg og plattformens over 10.000 lærere.

Den nye siden gjør det lettere å finne rundt på hele Nordens undervisningsplattform og du kan allerede nå forberede neste års undervisning i nabospråk, nordisk kultur, historie, samfunn og klima. La deg inspirere i vår materialoversikt. Plattformens materialoversikt gjør det lett å sortere og spesifisere ditt søk. Velg i temaer, læringsfokus, klassetrinn, språk og fag - og finn frem til det perfekte undervisningsmaterialet.

På den nye siden kan du også lettere komme i kontakt med en vennskapsklasse. Her er plattformen optimert så du kan velge foretrukken samarbeidsform og fagområde i din kontaktopplysning. Logg inn på Norden i Skolen og let etter ny vennskapsklasse.

La deg inspirere av undervisningsmaterialet i adventstiden. På nordeniskolen.org finner du blant annet den svenske julenovellen 'Liten julnovell' og den norske tegnefilmen 'Olavs første skitur'.

Gledelig jul og godt nyttår!

Hilsen Norden i Skolen