Teaksta
Oahpaheaddjebagadus

Vajálduhttán beassansáni?

10-10-2019

NÅ ER DET NORDISKE PLASTKAPPLØPET TILBAKE!

«Det nordiske plastkappløpet» er et gratis undervisningskonsept som setter fokus på plastforurensing i naturen på en aktiviserende måte. Det er et kappløp mot tida – for vår felles framtid og for planeten vår. Tilknyttet undervisningsmateriale om utfordringer med plast og mikroplast i naturen finner du her

Slik kan du og klassen din delta:
1. Sett på stoppeklokka og løp ut i naturen med klassen din og samle inn så mye plast og ikke-nedbrytbart materiale dere klarer på 15 minutter.

2. Ta med det innsamlede materialet tilbake på skolen, ta et bilde sammen med klassen din og last det opp på nordeniskolen.org.

VINN ET NORDISK BESØK
Alle klasser som laster opp et bidrag på www.nordeniskolen.org er med og konkurrerer om å vinne et eksklusivt klassebesøk fra Norden i Skolen og en liten hemmelig pris. Vinnerklassen annonseres på den Nordiske klimadagen - 11. november!