Text
Video
Spel och lekar
Tävling
Ljudinspelning
Uppgift
Facklitteratur
Lärarvägledning

Glömt lösenordet?

 

06-09-2016

Møt nye samarbeidspartnere fra Norden og Baltikum!

Møt nye samarbeidspartnere fra Norden og Baltikum!

Nordplus arrangerer den 20.-22. november et felles kontaktseminar for nordiske og baltiske utdannelseområder som jobber med livslang læring. På seminaret kan nye deltagerene få mulighet til å komme i kontakt med mulige samarbeidspartnere for fremtidige prosjekter.

Nordplus er Nordisk Ministerråds største utdannelsesprogram for Norden og Baltikum. Utdannelsesprogrammet gir ulike utdannelsesinstutisjoner og virksomheter mulighet for å inngå samarbeid som kan styrke de nordiske og baltiske utdannelsesområdene på tværs av landegrenser. Målet er å fremme kunnskap om nordisk og baltisk språk og kultur, dele innovative produkter og prosesser på utdanningsområdet, og å gi mulighet for unike samarbeidsprosjekter, utveksling og nettverksbygging.

Nordplus Kontaktseminar vil støtte bidrag og intitiativer til temaene ’NORDISK SPRÅK’, ’INTEGRASJON AV FLYKTNINGER OG INNVANDRERE’ og ’LÆRERUTDANNELSEN’. Deltagerene er dessuten velkomne til å komme med forslag og idéer til andre relevante temaer for seminaret.

Det er gratis å delta på seminaret. I tillegg vil det gis bidrag til reiseutgifter. Seminaret har en kapasitet på i alt 175 deltagere. Søknadsfristen er 5. oktober og søkere som blir tilbudt deltagerplass vil få svar den 21. oktober.

 

Finn søknadsskjemaet her


Les mer om kontaktseminaret her