Spill og lek
Lærerveiledning

Glemt passord?

19-08-2019

Sett Norden på timeplanen – velkommen til et nytt skoleår!

Det nye skoleåret har akkurat startet og Norden i Skolen tilbyr variert undervisningsmateriale til den nordiske undervisningen, nordiske venneklasser og enda flere muligheter for å delta i Nordisk Skolechat! Vi er klare – er dere?

Nordisk Skolechat – Neste skolechat – 04. september 2019

Meld klassen din på Nordisk Skolechat – slik gjør du det:

1. Logg inn på nordeniskolen
  2. Velg et Nordisk Skolchat-event som passer klassetrinnet på www.nordeniskolen.org/nb/paamelding-til-skolechat/
  3. Fyll ut det korte påmeldingsskjemaet og klikk tilmeld!
  4. Klassen din er nå påmeldt Nordisk Skolchat!

Nordisk Skolchat kommer fom. september til å gjennomføre månedlige arrangementer for hvert av klassetrinnene 5.-7., 8.-10. og videregående! De nye sidene våre gjør det dessuten lett å få inspirasjon og informasjon om Nordisk Skolechat, og du kan som lærer følge med på påmeldingslisten for å se hvor mange andre klasser som er påmeldt det samme arrangementet!

Deltakelse i Nordisk Skolchat er morsommere sammen med venner – så pass på at din nordiske venneklasse* også melder seg på!

*Ingen venneklasse? Finn en på www.nordeniskolen.org/

Bli Nordisk Ambassadørklasse for Norden i Skolen

Bli de første til å ta i bruk det nyeste materialet og vær med på å utvikle undervisningsplattformen som gir nytte og glede for lærere i hele Norden! Interessert? Send en epost til kontakt@nordeniskolen.org

Det er nå lettere og morsommere enn noensinne å sette Norden på timeplanen – ha en fin og lærerik høst!