Spil og leg

Glemt password?

Temachat: Sommerferie

fripng.png

Skoleåret nærmer sig sin slutning, måske skrives de sidste prøver eller der øves sange til skoleafslutningen. I temachatten Sommerferie kan I samles med andre elever i Norden og høre, hvad de tænker, om den ofte længselsfuldt ventede sommer.

I løbet af chatten kommer spørgsmål som "hvad vil du helst lave en varm sommerferiedag?", "er der noget mad, du særligt forbinder med sommeren?" og "har du noget mål for sommeren?" til at blive vist på skærmen. Eleverne får mulighed for at øve sig i sprogforståelse, samtidig med at de hører om andre elevers tanker og traditioner.

For dem i udskolingens sidste klasse tilbydes en skolechat med mere fokus på fremtiden og efteråret. Sammen kan de unge fortælle om deres idéer, forventninger og planer forud for efteråret. Nogle begynder måske på en ungdomsuddannelse, mens andre vil lave noget andet.

Netikette
Før skolechatten er det også godt at tale om opførsel på nettet med eleverne. Se tip her

Om konceptet temachat
Om nordisk skolechat