Spill og lek

Glemt passord?

Sommerferie

fripng.png

Vårsemesteret går mot slutten, kanskje de siste eksamenene avholdes eller det øves på sanger til skoleavslutning. I temachatten 'Sommerferie' kan du samles med andre elever i Norden og høre hva de tenker om den ofte etterlengtede sommeren.

I løpet av chatten vil det på skjermen komme spørsmål som ”hva vil du helst gjøre på en varm dag i sommerferien”, ”Er det noe spesiell mat du forbinder med sommeren” og ”Har du noe mål for sommeren”. Elevene får mulighet til å øve på både språkforståelse samtidigt som de får ta del i andre elevers tanker og tradisjoner.

For de som går siste klasse på videregående tilbyr vi en skolechatt med mer fokus på fremtiden og høsten. Sammen får ungdommene fortelle om sine idéer, forventninger og planer til høsten. Kanskje begynner visse på en ny utdanning, mens andre vil gjøre noe annet.

Nettvett
Før skolechatten finner sted vil det være fint å snakke om god oppførsel på nettet med elevene. Se tips her

Om konseptet temachatten
Om Nordisk skolechatt