Spel och lekar
Uppgift
Lärarvägledning

Atlantbib

Atlantbib.org er en gratis online fagbogsportal, som gør nabosprogsundervisningen let og enkel allerede fra 1. klasse og videre op. Siden har fagbøger om emner inden for sprog, kultur, historie, geografi, sport, musik mv.

Bøgerne er et fællesnordisk skoleprojekt og skrevet af elever og lærere fra alle de nordiske lande, samt samiske deltagere. Atlantbib.org er et multimodalt læremiddel, som kan bruges både til faglig læsning, nabosprogsundervisning og viden om rigsfællesskabet og de andre nordiske lande. Bøgerne er indtalt af elever lokalt. Der kommer ugentligt nye bøger til.

Projektet er støttet af Nord Plus språk og Fondet for dansk-norsk samarbeid og Norden i Skolen er tæt samarbejdspartner på projektet.

Kontakt: info@atlantbib.org

ff.JPG gg.JPG